Menu
EUR
  • Fysieke Winkel in Roermond
  • Experts in Maatwerk
  • Gratis verzenden boven 99,--
  • Luxury Multibrand Menswear Shop

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van de website van The Orange Fashion Group is met de grootste zorgvuldigheid opgesteld. Hoewel The Orange Fashion Group alles in het werk stelt om alle informatie, producten en diensten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud echter geen enkele garantie worden gegeven. The Orange Fashion Group kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of andere consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. The Orange Fashion Group ziet derhalve af van welke aansprakelijkheid dan ook.

Aansprakelijkheid voor links

De website van The Orange Fashion Group bevat links naar externe websites van derden. The Orange Fashion Group heeft geen invloed op de inhoud van dergelijke websites. Derhalve wijst The Orange Fashion Group elke aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke externe websites van de hand. Voor de inhoud van gelinkte websites is de desbetreffende aanbieder of beheerder van de website verantwoordelijk. De gelinkte websites worden op het moment dat de hyperlink wordt gemaakt, gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Op het moment van de koppeling werd door The Orange Fashion Group geen onwettige inhoud vastgesteld. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte websites kan niet in alle redelijkheid van ons worden verwacht zonder concrete aanwijzing van een wetsovertreding. Zodra wij kennis nemen van een wetsovertreding, zullen wij betreffende link(s) onverwijld verwijderen.

Auteursrechten

The Orange Fashion Group tracht altijd de auteursrechten van derden in acht te nemen of gebruik te maken van zelfgemaakte en licentievrije werken. De door The Orange Fashion Group gemaakte inhoud en werken op de pagina’s zijn onderworpen aan het Nederlandse auteursrecht. Bijdragen van derden zijn als zodanig gekenmerkt. Vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke aard van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht zijn verboden zonder schriftelijke toestemming van The Orange Fashion Group, dan wel van de desbetreffende auteur en/of maker

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »