CORONA UPDATE

The Orange opent! De geweldige voorjaarscollectie is er voor u!

Vanaf zaterdag 28 maart bent u weer van harte welkom in de winkel aan de Luifelstraat 42. De eerste zonnestralen dienen zich aan, de collectie in de winkel is prachtig en het team staat te trappelen om u te ontvangen. We zetten onze schouders eronder om de continuïteit van de winkel te borgen en u te kunnen blijven voorzien van mooie kleding en advies op maat! We rekenen op uw enthousiasme!

Voor uw en onze veiligheid houden we ons strikt aan alle voorschriften van de overheid. Daarom zullen we slechts een beperkt aantal klanten gelijktijdig in de winkel toelaten en nadrukkelijk de afstand bewaren.  We vragen u dit ook in acht te nemen. Ook is het van groot belang dat u klachtenvrij bent. Breng bij twijfel niemand in gevaar!

Onze openingstijden zijn:

Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17 uur, zondag van 13 tot 17 uur.

Van maandag tot en met woensdag en buiten de reguliere openingstijden verwelkomen we u graag op afspraak! Private shopping, persoonlijke aandacht en de winkel met onze geweldige voorjaarscollectie uitsluitend voor u zelf! Bel hiervoor 0475-760 770 of mail [email protected].

Wij zien u graag en in goede gezondheid snel terug!

Update: 26 maart 2020 - 17.00uur

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »